• Forbrukertester
  • Affiliate
  • Retningslinjer

Oppblåsbar båt - finn den perfekte oppblåsbare båten for ditt neste eventyr!

De fleste av oss har kanskje gode minner av diverse oppblåsbare leker som vi brukte på stranden da vi var små – og husker hvor moro det var! Noe av det mest spennende man kunne ha, var en oppblåsbar båt, og skal vi være helt ærlige, så er det fremdeles noe av det mer morsomme man kan ha!

I denne testen har vi kikket på tre forskjellige modeller, som alle passer til forskjellige formål – fra rolige og late dager på stranden hvor man bare har lyst til å ta en liten ro-tur, til den super-heftige Packraften Pinpak Amundsen som alltid er klar for å være med deg selv på de villeste eventyr! Ta en titt på testen vår, og finn den perfekte oppblåsbare båten for deg!

Kokopelli

Flott design fra Kokopelli

Kokopelli Xpd er en superkul oppblåsbar båt som har et fantastisk flott design! Fargene er spenstige i forhold til hverandre, og vi tror at dette er er farger som kommer til å falle i smak hos de aller fleste. Formen på båten er spesialdesignet for at båten skal være lett å håndtere, og sørger samtidig for at den ligger stødig og trygt i vannet.

Xpd er laget i materialer som er designet for å vare lenge, og holder svært høy kvalitet. Dette er altså en robust liten båt som kommer til å vare lenge! For ekstra sikkerhet og holdbarhet, er alle sømmene sveiset sammen. Gulvet i båten er produsert i forsterket 1000D PVC, som bidrar til ekstra holdbarhet. Siden den er så robust, så er dette en båt du kan bruke hele året, og ikke bare om sommeren!

Båten er 216 cm lang og 94 cm bred når den er fullstendig blåst opp, og når den er pakket sammen så måler den 63,5 cm x 21 cm, og veier kun 5,4 kilo – det gjør at den er svært enkelt å frakte med seg når den er pakket sammen, og den passer helt ypperlig til å ta med seg på hytta, eller ute i skog og mark!

Det finnes festepunkter på båten som gjør at den er svært enkel å få tak i, bære og transportere selv når den er oppblåst, som er helt supert når man skal ned til vannet, eller når man må gå fra ett vann til et annet. Kokopelli Xpd har en lastekapasitet på 136 kilo.

Bestway enkel oppblåsbar

Et godt valg for rolige dager i solen

Voyager 300 Hydro-Force er en spennende oppblåsbar båt som passer ypperlig til rolige turer om sommeren. Båten måler 243 cm x 102 cm når den er oppblåst, og har dermed plass til to personer, eller en maks-vekt på 170 kilo.

Båten er produsert i forhåndstestet vinyl som er svært slitesterkt og kommer til å holde seg fin mange somre fremover! De solide låsene for årene gjør at du reduserer risikoen for å miste dem i vannet når du er på tur. Det hendige gripetauet gjør det enkelt for deg å fortøye båten til bryggekanten, og gjør det også enklere å frakte båten når den er oppblåst. Hvis du ikke vil bruke gripetauet til dette, så finnes det også et håndtak på båten, samt en slepe-ring som gjør det meget enkelt å få et godt tak i båten når den skal flyttes, når den skal på land, og når du skal fortøye den.

Takket være den spennende hurtigløser-ventilen, tar det svært kort tid å tømme båten for luft når eventyret er over og du skal hjem! Med i pakken får du to flotte årer i aluminium som hver måler 1,45 meter. Du får også med en reparasjons-lapp, hvis du først skulle være uheldig å få hull i båten!

Dette er ikke en båt for ville stryk, men heller for roligere vann – kanskje du og din kjære vil ta en tur til nærmeste øy for en romantisk piknik? Da er dette det perfekte produktet for deg - en billig gummibåt som er perfekt for varme sommerdager!

Nyhetsbrev

Ukens beste tilbud fra norske nettbutikker

© Forbrukertest.no 2024