• Forbrukertester
  • Affiliate
  • Retningslinjer

Oppblåsbar kajakk test - gjør deg klar for sommerens eventyr! Oppblåsbare kajakker i freshe farger

Om ikke så altfor lenge er det sommer i luften, og hele Norge ligger klart for oss å utforske! Om du har tenkt deg en lengre ekspedisjon til nye, spennende steder i landet vårt, eller om du heller velger å bli enda bedre kjent med hjemkommunen, så trenger du riktig utstyr for et skikkelig eventyr. Du trenger gode sko, en god sekk... og hvis eventyret ditt tar deg over litt vann, ja da trenger du en god, trygg og hardfør kajakk!

Men så har du det problemet at kajakker, selv om de er forholdsvis lette, så  er de fremdeles vanskelige å få med seg, og de tar en del plass når de skal oppbevares. Løsningen har vi her: oppblåsbare kajakker! Nå har du sjansen til å oppleve naturen på nært hold når du tar deg en behagelig padletur på en stille innsjø, eller når du skal fiske ikke så langt utenfor bryggen. Oppblåsbare kajakker tar betydelig mindre plass når de ikke er i bruk,  enn vanlige kajakker, og er dessuten lettere å ta med seg på tur. Ta en titt på vår test og finn den perfekte kajakken for ditt neste eventyr!

Aqua marina betta 1 og 2 personer

Spennende produkt i spenstige farger

Dette er et helt perfekt produkt for deg som elsker å padle i kajakk, men som ikke liker hvor mye plass en kajakk faktisk tar! Aqua Marina Betta er oppblåsbare kajakker, og kommer i to forskjellige modeller. Dette gir deg valge mellom å dra på oppdagelsesferd alene, eller om du heller vil dele opplevelsen med en venn – Aqua Marina Betta kommer nemlig for én person eller for to personer!

Enten du velger det ene eller det andre, så får du et produkt i svært høy kvalitet, og alt du trenger av ekstrautstyr! Ekstrautstyret inkluderer blant annet en hendig padleåre i aluminium når du kjøper kajakken for én person, og to padleårer når du kjøper kajakken for to personer – det skulle jo bare mangle!

Siden kajakkene er oppblåsbare, følger det også med en hendig og brukervennlig fot-pupme som gjør oppblåsningen til en lek! Det er samme pumpen som også gjør det så mye enklere å tømme kajakken for luft når turen er over og eventyret ferdig.

Med i pakken får du også en veske for å oppbevare kajakken, noe vi syntes er veldig praktisk! Enten du velger modellen med plass til én eller to, kan vi love deg at du får et svært brukervennlig og spennende produkt som byr på god sitteplass. Sittebrønnen har god plass og de oppblåsbare setene kan reguleres, slik at det er enkelt for deg å finne en komfortabel sittestilling før du setter ut på eventyr!

Kajakkene er produsert i forsterket vinyl som er svært slitesterkt og holdbart. Fargene på kajakkene er freshe og sommerlige, og er helt fantastisk flotte å se på! Når kajakkene ikke er blåst opp, tar de svært liten plass, og er derfor helt supre å ha med seg på ferie eller helgetur, eller bakpå sykkelen når du skal til stranden!

Det er viktig å merke seg at produktet er egnet til bruk på rolig vann og det anbefales ikke å brukes av barn under 15 år. Det anbefales også å bruke redningsvest når kajakkene skal brukes – sikkerhet først! Én-manns kajakken har en kapasitet på ca 95 kilo, mens to-manns kajakken har en kapasitet på ca 155 kg. Vi syntes dette er et godt valg for deilige, late dager på stranden, og for mindre ekspedisjoner!

Intex Explorer

Intex Explorer - perfekt kajakk for to personer!

Ingenting er som en spennende oppdagelsesferd som tar deg over både land og vann... men det er én ting som kan gjøre slike turer enda bedre, og det er når du har muligheten til å ha med deg en god venn! Med Intex Explorer K2 har du muligheten til det!

Dette er en oppblåsbar kajakk som ligger svært stabilt i vannet og er både praktisk og hendig å ha med seg på tur. Kajakken har oppblåsbare seter som har ryggstøtte, som sørger for at du sitter komfortabelt når dere er ute på eventyr. De praktiske håndtakene på kajakken gjør slik at den er enkel å frakte med seg selv når den er oppblåst – dette er atså en helt super kajakk å bruke når eventyret deres tar dere over et stykke land før dere kommer til neste vann!

Både foran og bak i stittebrønnen finner du godt med ekstra lagringsplass, noe vi syntes passer perfekt når man har planer om å være ute i flere timer og vil ha med seg bagasje – kanskje til en liten piknik, eller kanskje et telt til overnattingen? Når kajakken er tom for luft, tar den svært liten plass, og er derfor praktisk å ha med seg på ferieturer og hytteturer.

Den praktiske håndpumpen gjør det enkelt å blåse opp kajakken, og samme pumpe gjør det også enkelt å tømme den for luft igjen. Med i pakken får du selvfølgelig pumpen, og du får også med to årer i lett aluminium. Du får også med et reparasjons-sett, som tross alt er kjekt å ha hvis man først skulle være uheldig.

Kajakken har et sporty design som de aller fleste vil like – dette vil bli en flott følgesvenn på mangt et eventyr! Vi syntes dette er en helt super kajakk som passer perfekt for deg som ønsker deg deg lille ekstra når det kommer til kvalitet og holdbarhet - dette er vår best i test kajakk for lengre turer!

Kokopelli 1 person

Hærlige kajakker fra Kokopelli - velg om du vil padle alene eller sammen med en venn!

Nå skal vi kikke på ikke bare ett produkt, men to fantastiske produkter fra Kokopelli! Kokopelli har her laget noen super-spennende kajakker som er helt perfekte når du skal på oppdagelsesferd, enten alene eller sammen med din aller beste venn! Kajakkene er solide og stødige, og ligger godt i vannet.

Begge modellene har et godt design som vi syntes passer for alle. Begge kajakkene er lettvektere, og derfor er det enkelt å ta dem med seg på tur. Disse kajakkene holder høy og god standard, og vi kan derfor si at dette kommer til å bli en fin følgesvenn for deg mange år frem i tid! Velg hvilken av modellene som passer best til ditt formål, bestill, og gled deg til en rekke spennende eventyr fremover!

Moki-Lite fra Kokpelli er det perfekte produktet for deg som er på utkikk etter en high-performance kajakk som tåler mye! Moki-Lite veker kun 11,3 kilo, og når den er tom for luft tar den mindre plass og er både hendig og praktisk å ta med seg på tur til hytta, eller til det flotte vannet du er så glad i å padle i. Denne modellen er ideell for deg som har lyst på et virkelig spennende solo-eventyr! Kajakken har et flott og moderne design og fremstår som svært robust. Når den er i vannet ligger den svært stødig og er helt super å bruke til en avslappende fisketur, eller for å utforske en spennende innsjø.

På denne modellen finner vi det samme stilige designet som på Moki-Lite, men denne modellen er designet for å bli brukt av to personer – så ta med deg bestevennen din, og legg ut på et spennende eventyr på vannet! Denne pakken inneholder to EVA-stoler som gir ypperlig komfort selv på lengre turer, og sørger for god støtte til ryggen. Du får også med en praktisk pumpe som gjør det enkelt både å blåse opp kajakken, og å få luften ut igjen.

Med i pakken følger deg også med 2 Alpine Lake padleårer. Disse padleårene kan deles i 4 deler for enklere frakt og oppbevaring – praktisk! Du får også med et hendig repair kit som er utrolig kjekt å ha! Vi syntes begge disse modellene fremstår som spennende, og syntes de er gode valg for deg som er på utkikk etter en robust og hendig kajakk til padling og fisking. Bestill din i dag!

Nyhetsbrev

Ukens beste tilbud fra norske nettbutikker

© Forbrukertest.no 2024