• Forbrukertester
  • Affiliate
  • Retningslinjer
Pen luftrenser air&me Lendou

Luftrenser test - gi luftkvaliteten i hjemmet ditt et løft!

Vi omgir oss med stadig flere allergener og dårligere luft – særlig de av oss som bor i større byer har ofte problemer med miljøgifter og forurensninger som følger oss gjennom hverdagen!

Men, det er ikke nødvendig å la disse negative innvirkningene følge oss gjennom hele dagen, og i hvert fall ikke inn i hjemmene våres. I denne testen skal vi se på luftrensere!

Test av luftrensere - hva er det, og hva kan det gjøre for meg?

En luftrenser kan fungere på litt forskjellige måter, men likhetstrekket er at de renser luften i hjemmet ditt. Det er mange fordeler med en luftrenser - støv, pollen, røyk, og ubehagelige lukter vil effektivt bli fjernet fra hjemmet ditt, og du sitter igjen med frisk luft av høy kvalitet! Produkter som dette er dermed ekstra god egnet for alle som sliter med allergier og luftveis-problemer – og selvfølgelig for alle andre som ønsker seg et bedre inneklima!

Et godt inneklima kan ha en positiv innvirkning på kroppen din, gi deg en bedre søvnkvalitet, og kan også bidra til å at du holder deg frisk.

Ren og god luft er viktig, så sjekk ut denne testen og finn en luftrenser som passer deg helt perfekt!

Levoit Core 300-Rac-Luftrenser

Best i test luftrenser - effektiv og vakker!

Vi starter denne testen med en meget effektiv luftrenser, Levoit Core 300 Smart luftrenser, som takket være sitt fantastiske HEPA-filter vil kunne fjerne hele 99,97 % av allergenene i ditt hjem!

Dermed er dette en meget yndet modell for alle som er plaget med pollenallergi og støv-allergi, og for alle som reagerer på røyk og andre forurensninger. Faktisk er den en av bestselgerne i USA, og den har høstet en rekke med gode tilbakemeldinger siden den kom på markedet for et par år siden.

Denne modellen har en sylinder-form, som gir den mulighet til å rense store mengder med luft fra alle kanter, selv om den selv ikke tar mye plass. Formen gjør det enkelt å finne en god plass til denne renseren i hjemmet ditt, og det vil rett og slett bli en liten design-perle! I tillegg til det unike designet, er denne modellen utrolig effektiv. På kun 12 minutter vil du kunne merke en stor forskjell på klimaet i ditt hjem – så tenk deg da hvor god luftkvaliteten kommer til å bli når du har den på det meste av dagen!

Denne modellen vil som sagt gli sømløst inn i hjemmet ditt, og det er en meget stillegående modell som du ikke vil bli forstyrret av. Den har også en egen hvilemodus som gjør at den nesten ikke produserer noe lyd, som igjen gjør dette til en ypperlig luftrenser å ha på soverommet om natten. Her er det bare til å glede seg til en god natts søvn!

Ozonos AC-1 Pro Luftrenser 0,210ppm 03 RetroCamo

Luftrenser med et unikt design!

Ikke bare vil denne modellen kunne rense opp luften i hjemmet ditt, den tar seg også utrolig flott ut! Denne modellen lar deg velge mellom en rekke unike design, som kommer til å friske opp hjemmet ditt – på flere forskjellige måter. Her er det bare å velge det designet som vil passe best inn i din stue, og glede deg til resultatene.

Dette er en luftrenser som byr på en meget effektiv rensing av luften i ditt hjem. Via en luktfri og helt ufarlig konsentrasjon av ozon, vil en rekke allergener og lukter i hjemmet ditt bli fjernet på en meget effektiv og rask måte. Fett som forekommer i luften vil også forsvinne, hvilket gjør denne modellen meget godt egnet for bruk på kjøkken og kantiner, så vel som i treningsrom og garderober. Den vil også kunne redusere forekomsten av bakterier, virus, og sopp i luften, som vil gi deg et inneklima som har mindre risiko for å gjøre deg syk. Denne modellen vil også kunne eliminere lukt fra maling og løsemiddel, og vil dermed kunne bli en god hjelp i ethvert oppussings-prosjekt.

Du velger selv om du vil plassere denne flotte maskinen på gulvet, på en hylle, et bord, eller om du vil montere den på veggen – brakett er inkludert i pakken for enkel montering!

Dette er en luftrenser som det er meget enkelt å bruke, og du kan betjene den enten via den medfølgende fjernkontrollen, eller på selve maskinen. Per time vil den rense ca 55 kubikkmeter med luft, og den er svært stillegående mens den arbeider. Maskinen er meget holdbar, og vil kunne gi deg opptil 8000 timer med effektiv rensing før du må skifte lampen på innsiden. Selve luftrenseren veier 2,7 kilo, er 40 cm lang, 13,6 cm bred og 13 cm høy.

Liten luftrenser air&me Buldair

Liten luftrenser - soverom og hjemmekontor

Dette er en effektiv og liten luftrenser som kun veier 900 gram! Målene er 18 cm x 22 cm x 22 cm, og den vil passe ypperlig til soverommet eller hjemmekontoret, og andre områder opptil 15 kvadratmeter. Selve maskinen har et enkelt og stilig design med en elegant, sort finish. Den skiller seg absolutt ikke ut, og du kan tenne et lite, blått lys inne i maskinen hvis du ønsker å gjøre den litt ekstra dekorativ!

Denne modellen har 24 små åpninger under selve maskinen, som suger til seg luften i rommet. Denne luften vil så bli filtrert gjennom det meget effektive HEPA11-filteret. Dette filteret vil kunne filtrere hele 95% av partiklene som blir suget opp, og vil kunne forebygge spredning av blant annet pollen og støv, og vil også kunne filtrere bort vond lukt. Luftrenseren benytter seg også av ionisering, som sørger for at urene partikler i luften får en negativ ladning, som gjør at de setter seg lettere fast i filteret. Når luften er filtrert, blir den returnert ut i rommet som renseren står i, og du kan nyte den deilige, rene luften!

Du kan bruke denne modellen utifra en vanlig stikkontakt, eller fra en USB-ledning koblet til pc-en din. Dermed er dette kanskje den helt ultimate luftrenseren for kontor og hjemmekontor! Den vil ha god effekt i enkelt-rom, så vel som i mindre leiligheter og hybler. Den hendige USB-ledningen betyr også at du kan bruke denne modellen i bobil og campingvogn, samt på hytten. Siden den er så liten, er den enkelt å ha med seg på reiser, og vil bli en fin tur-kamerat når du skal overnatte på tette hotellrom.

Som en ekstra fin touch, kan du også tilsette eteriske oljer i et eget lite kammer i din nye luftrenser. Lukt er viktig, og duften fra disse oljene bli sluppet fri i luften, samtidig som luften vil bli renset. Kanskje dette blir det du trenger for å få en virkelig spa-følelse hjemme på badet ditt?

Pen luftrenser air&me Lendou

Overlegen holdbarhet – effektiv rensing av luft!

Vi liker godt når effektive produkter er så flotte at det blir et lite møbel i seg selv – og denne luftrenseren er et godt eksempel på nettop det! Denne modellen gjør det enkelt for deg å variere utseende og tilpasse det slik at det matcher ditt hjem og din stil. Et stort forfilter dekker nemlig hele denne luftrenseren, og det kan fåes i en rekke forskjellige farger og mønstre! Det er meget enkelt å bytte, og du kan enkelt rengjøre det med en støvsuger, slik at det holder seg rent og effektiv over lengre tid.

Denne modellen vil passe for et areal på opptil 35 kvadratmeter, og har en vifte-kapasitet på hele 300 kubikk per time. Du kan velge mellom 5 forskjellige viftehastigheter, og selve maskinen veier 4,2 kilo.

Siden de største partiklene vil sette seg fast i dette forfilteret, betyr det at det blir mindre arbeid for HEPA-filteret som er på innsiden. Resultatet er at også dette filteret vil få en lengre levetid! Filtret på innsiden er utrolig effektiv, og vil fjerne opptil 99,97% av de minste partiklene! HEPA-filteret inkluderer også et kullfilter som effektivt vil fjerne vond lukt fra hjemmet ditt, som gir deg enda friskere luft. Et filter som dette er spesielt yndet av alle som eier kjæledyr.

Luftrenseren vil også ionisere luften, som byr på ekstra god rensing av luften, og at enda mer lukt vil bli fjernet. Dette er uten tvil en effektiv luftrenser - pollen og støv vil bli minsket, og du vil raskt merke resultater!

I tillegg til at du kan endre designet på din nye luftrenser, kan du også endre på føttene! I pakken får du 2 sett med føtter, slik at du kan velge om du vil bruke denne luftrenseren på gulvet eller på en hylle. Som en ekstra gave til deg, kan du faktisk bruke denne luftrenseren til å lade telefonen din! Den har nemlig 2 USB-strømuttak, slik at du enkelt kan lade telefonen, nettbrettet, eller noe lignende.

Hvis du liker å ha oversikt over hva slags kvalitet luften i hjemmet ditt har, kan du laste ned en app til telefonen din, som gir deg et bilde på dette, samtidig som det gir deg mulighet til å styre din luftrenser. Du kan også se på selve luftrenseren hvordan kvaliteten på luften er, noe som blir indikert via et lite lys som skifter farge. Grønt lys betyr at luften er bra, oransje betyr at luften trenger å renses litt, og rødt lys betyr at det er alt for mye partikler i luften til at luftkvaliteten skal være god. På oransje og rødt lys, vil din nye luftrenser automatisk gå i gang med å rense luften!

Nyhetsbrev

Ukens beste tilbud fra norske nettbutikker

© Forbrukertest.no 2024