• Forbrukertester
  • Affiliate
  • Retningslinjer
Packraft MRS Adventure X2, Grønn

Packraft - en spennende måte å utforske naturen på.

En packraft er enkelt forklart, en oppblåsbar kajakk / oppblåsbar båt. Mange foretrekker disse modellene siden det sparer deg for en god del oppbevaringsplass, og de er ofte enklere å bære med seg når man skal på tur. Til tross for at de er oppblåsbare, er en packraft hardfør og designet for å virkelig bli brukt! En packraft egner seg også godt for turer, da de har en høy lastekapasitet som gir deg mulighet til å ta med mer bagasje. I denne testen ser vi på et utvalg av modeller som holder høy kvalitet, og som er designet for å tåle en støyt, og dermed er perfekte å bruke for alle som har et hjerte som banker for natur og friluftsliv!

Kokopelli XPD Packraft

Kokopelli Packraft

Vi starter med en allsidig og robust packraft fra produsenten Kokopelli. Her har vi en svært stabil packraft som ligger godt i vannet og er enkel å manøvrere. Denne modellen egner seg godt for alle som ønsker å oppleve naturen på en ny måte! Packraften er laget i robuste og slitesterke materialer, og har sveisede sømmer for ekstra holdbarhet og sikkerhet. Gulvet har blitt forsterket med 1000D PVC, som gir packraften en imponerende lastekapasitet på hele 136 kilo.

På packraften finner du til sammen 6 festepunkter, hvor 4 er foran og 2 er bak. Disse punktene er designet for transportering av bagasje og sykkel. Packraften er meget hardfør, og du kan fint bruke den gjennom hele året – for eventyrene tar jo ikke pause selvom det er kaldt i været!

Dette er en trygg og god modell som er 216 cm lang og 94 cm bred, og kun måler 63,5 x 21 cm når den er pakket sammen. Med i pakken følger det et oppblåsbart sete som er meget komfortabelt, og uten setet så veier packraften kun 5,4 kilo! Med i pakken får du også et reparasjons-kit, 2 stropper og en Nano Barrel Pumpe som sørger for at det går raskt å fylle luft. Kokopelli har virkelig levert en allsidig og flott packraft!

Packraft MRS Adventure X2, Grønn

Flott packraft med ekstra god plass

Denne modellen er beregnet på rolige elver og flatt vann, og passer ekstra godt for deg som ønsker å ha med deg en venn på turen! I tillegg til deg selv, er det i denne modellen god plass til en venn, enten den vennen har to eller fire bein! Dette er også en ypperlig modell hvis du bare ønsker å ha ekstra plass til bagasje, eller til deg selv. Denne modellen skjærer glatt gjennom vannet, takket være det strømlinjeformete skroget, som gir deg en forbedret ytelse på vannet. Packraften er laget av et motstandsdyktig og slitesterkt materiale, som er UV-tolerant og holder seg fleksibelt selv når temperaturen faller – nemlig Uretan-belagt Nylon66.

Alle produkter som forlater MRS sine lagre, gjennomgår først strenge kvalitetskontroller som sikrer at du som kunde får et førsteklasses produkt hjem til deg. Denne modellen er håndlaget av dyktige håndverkere, og har sveisede sømmer som bidrar til ekstra sikkerhet og holdbarhet. Selv om denne modellen har bedre plass enn de fleste andre, så er det også en lettvekter. Selv med sine 305 x 97 cm, så veier den kun 4410 gram! Når den er pakket sammen, måler den kun 40 x 30 cm, så det er virkelig enkelt å ta med seg denne packraften på tur. Lastekapasiteten er på hele 260 kilo, og med i pakken får du to komfortable seter, samt to støtter til ryggen. Disse setene er avtagbare, slik at du kan sette dem inn etter hva du trenger. Du får også med en pakkereim og et reparasjons-kit, som alltid er kjekt å ha med seg på tur! Du får også en hendig pumpesekk som hjelper deg til raskt å få luft i packraften.

La eventyret begynne!

Pinpack Compack Packraft - Camo

Kompakt packraft - test ut en lettvekter!

Hvorfor ikke prøve ut en av de letteste modellene på markedet? Denne nye lettvekteren fra Pinpack veier mindre enn noen gang før, uten at det har gått på bekostning av hverken prestasjon eller sikkerhet – snarere tvert i mot! Ved å sveise, heller enn å lime, de forskjellige elementene sammen, har Pinpack her spart inn nesten én hel kilo av vekten. Denne sveisingen har også sørget for at denne packraften har en helt overlegen motstand mot vær, vind, og andre ytre faktorer, slik som steiner og andre skader.

Compact – modellen tar også liten plass når den er pakket sammen, og beveger seg dessuten raskere på vannet enn lignende modeller! Packraften er laget av TPU – som er et meget allsidig og hardført materiale. Den er 203 cm lang og 88 cm bred, og veier kun 2,48 kilo! Takket være den lave vekten, er den enkel å ta med seg, selv når den er blåst opp. De innvendige målene er 136 x 39 cm, så her sitter du trygt og godt. Denne modellen er spesielt godt egnet for bruk på turer hvor du må bære packraften over lengre strekker på land, slik som når du skal utforske et flott fjellvann.

Setet som følger med i pakken er avtagbart, og du får også med et reparasjons-kit samt en pumpesekk for effektiv påfylling av luft. Packraften har et stilig design som bare roper etter eventyr og oppdagelsesferder!

Kokopelli Rouge-Lite Packraft

Kokopelli Rouge-Lite

Denne modellen egner seg godt for nybegynnere, og for alle som er på utkikk etter en ekstra lett og kompakt packraft! Her har Kokopelli designet en packraft som både veier lite, og tar liten plass når den ikke er i bruk, uten at det skulle gå på bekostning av ytelsen – og det har de gjennomført med glans! Den super-lette modellen veier kun 2,2 kilo, og når den er pakket sammen er den kun 45,7 x 12,7 cm stor! Dette gjør denne modellen til den ultimate packraften å ha med seg på tur, siden den er så enkel å pakke med seg i sekken, på sykkelen, eller å ha fast liggende i bilen – man vet jo aldri når muligheten til eventyr byr seg!

Packraften ligger godt i vannet, og er enkel å manøvrere. Dette er et godt og trygt valg for alle som har lyst til å prøve packrafting, men som mangler erfaring, siden den er svært brukervennlig. Selve raften er 216 cm lang og 94 cm bred, noe som gjør den til en av de mer kompakte modellene på markedet. Dette kommer du til å nyte godt av når du virkelig skal ut og oppleve naturen på en helt ny måte – med denne modellen kommer du deg frem hvor enn du måtte ønske! Denne modellen er fantastisk å bruke på innsjøer og fjellvann, samt andre rolige vann. Til tross for lav vekt, har den en lastekapasitet på 124,7 kilo.

Med i denne pakken får du en oppblåsbar pute som fungerer som sete, som du enkelt kan montere og fjerne. Du får også med et reparasjons-kit, og en pumpesekk som gir deg en fult oppblåst packraft på mellom 3 til 5 minutter!

Packraft Norseraft Viking Light

Flott packraft for nybegynnere

Denne modellen er ypperlig for deg som ønsker deg god plass i packraften fin, men som også ønsker å holde vekten nede. Med denne packraften får du god plass til bagasje, eller ekstra god plass til deg selv, og blir derfor et ypperlig valg når du skal på lengre turer til bortgjemte elver og vakre fjellvann. Dette er en svært allsidig packraft som er like effektiv i sjø som på moderate elver og større innsjøer.

Packraften er 276 cm lang og 94 cm bred, og veier kun 3,2 kilo – den lette vekten gjør den enkel å bære med seg, hvor enn ferden måtte gå. Ikke bare er den lett å bære, denne modellen er også lett å bruke. Den er svært brukervennlig, og er et flott alternativ for deg som ikke har tidligere erfaring med kajakk eller kano – altså en nybegynnervennlig packraft! Den ligger meget stabilt i vannet, og er lett å manøvrere, som gjør den til en flott «hjelper» når du skal utforske naturen på en helt ny måte. Packraften er spesialdesignet for å takle norske forhold, og tåler derfor det meste av tøff bruk og utfordringer, og kan selvfølgelig brukes hele året. Selve raften er laget av Uretan-belagt nylon, som er spesialprodusert for disse modellene. Dette er et meget slitesterkt materiale som har en lang levetid.

Med i pakken får du et komfortabelt sete og en støtte til ryggen, slik at du sitter stødig og behagelig selv på lange turer. Du får også med en finne, og et reparasjons-kit som gir deg muligheten til å lappe sammen mindre skader. Du får også med en pumpesekk som effektivt blåser opp raften din. Vi syntes denne modellen er ekstra flott for alle som har lyst til å prøve noe helt nytt, men som kanskje ikke har så mye erfaring med padling og lignende fra før. Selv om den er brukervennlig, så betyr det ikke at den ikke er hardfør og solid – kvalitet får du uansett!

Nyhetsbrev

Ukens beste tilbud fra norske nettbutikker

© Forbrukertest.no 2024